Shepherd's pie


Ingredienser (4 pers.)

3/4 kg skrællede kartofler
1 æg
140 g revet cheddar ost
salt, peber

500 g MesterHakket kalvekød eller kalve- og svinekød
1 løg
olie
2 gulerødder
1 ds. Bon Appetit hakkede tomater
1 spsk. koncentreret bouillon
1/4 dl Xing Fu soja
salt, peber


Tilbehør

Salat & brød

Fremgangsmåde 

Skær kartoflerne i mindre stykker, og kog dem 20 minutter i usaltet vand. Hæld vandet fra, og mos dem med en elpisker. Tilsæt æg og revet ost, rør godt sammen og krydr med salt og peber. Svits kød og løg i lidt olie. Tilsæt gulerod i små tern, tomat, bouillon og soja, og lad kødsaucen simre 10 minutter. Krydr med salt og peber. Kom kødsaucen i et ovnfast fad, og læg kartoffelmosen på som låg. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter. Server med salat og brød.

Tilberedningstid: Ca. 1 time.