Chili con Carne                   

 

Ingredienser (4.pers)                    

1/2 kg. Hakket oksekød

1 ds. Flåede tomater

1 ds. tomatpuré

1 ds. Kidney bønner

1 fed hvidløg

 1-2 løg

Chilipulver

Spidskommen

Salt, peber

¼   plade mørk chokolade

 

Tilbehør

Ris

Fflute

Cremefraiche

1 agurk

 

Fremgangsmåde

løg og hvidløg snittes og svitses. Herefter svitses oksekødet. Når kødet er brunt puttes tomaterne i og svitses. Derefter kommer bønnerne i   sammen med krydderier og chokolade. Når chokoladen er smeltet røres der godt rundt. Det skal simre i 1 time.

Risene sættes i blød i 10-15 minutter hvorefter vandet hældes fra. Derefter koges risene i 15 minutter og trækker i yderligere 15 minutter.

Agurkerne skylles og rives på et rivejern og serves sammen med cremefraichen som tilbehør.

Flutene varmes i ovnen.